top of page
ABOUT

J

e kent het wel....Je hebt een bruiloft of een feestje en wilt er fantastisch uitzien maar wel het liefst in een nieuwe outfit zonder er teveel aan kwijt te zijn.  Wij hebben dé uitkomst voor jou. Vanaf nu kun je je outfit huren. Duurzaam voor het milieu en voor je portomonnee.
rent a dress
DresSup
deze teksten moeten dmv een koppeling tevoorschijn komen zodat de dames op de juiste plek zitten.

Hoeveel van ons hebben wel niet een fantastisch jurkje in de  kast hangen waar we helemaal niets meer mee doen? Zonde toch! Blaas je jurkje nieuw leven in door hem te verhuren. Jij bepaald zelf de huurprijs die je ervoor wilt hebben en maakt er iemand anders ontzettend blij mee. En hey! laten we eerlijk zijn, dat jurkje verdient het om vaker gedragen te worden! Daarnaast draag je op deze manier ook nog eens een fijn steentje bij aan het milieu. Het enige wat jij hoeft te doen is je jurk bij ons af te leveren en wij doen de rest. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij stuurt ons een duidelijke foto van je jurk. Hierbij vermeldt je het merk, de nieuwprijs en de maat. Na akkoord ontvang van je ons een inschrijfformulier die je ingevuld meeneemt wanneer je de jurk bij The Glam bar afleverd. Hier zorgen wij ervoor dat je jurk op de foto gezet wordt en online gaat. Klaar om verhuurd te worden.

Wanneer je jurk gehuurd wordt ontvang je van ons een email en na 3 dagen staat het geld op je rekening. Wij zorgen er ook voor dat je jurk netjes gereinigd wordt.

 

Wat vragen wij van jou?

We vragen om  een jaarcontributie voor het weghangen en het promoten. De kosten hiervan zijn gelijk aan de huurprijs. Daarnaast doen wij 15% bovenop jouw huurprijs die wij incasseren voor oa reinigingskosten en administratie.

Omdat dressup nog in de kinderschoenen staat en we graag een breed scala aan jurken willen aanbieden, geven we tot 1 oktober´20 een korting van van €10 op je contributie en ontvang je een giftcard voor een blowout bij The Glam bar twv €40. 

 

Jij hebt dus echt geen zin om weer dat ene jurkje te gaan dragen. En kopen, nouja liever niet natuurlijk. Je bespaart jezelf een hoop geld door bij ons te huren en daarnaast draag je zo ook je steentje bij aan het milieu. Je haalt je uitgekozen outfit op bij The Glam bar waarna je het jurkje 3 dagen bij je mag houden. Daarna  breng je het weer terug! 

De eigenaresse van het jurkje heeft de huurprijs zelf bepaald. Wij zorgen ervoor dat het geld netjes op haar rekening komt te staan. Ook zorgen wij ervoor dat het jurkje weer gereinigd wordt voor de volgende huurder. 

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

bottom of page