top of page

The Glam bar op locatie

De beauty branch is booming en foto's zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Of ze nu gemaakt worden met onze telefoons of professioneel. Ze worden veelvuldig gedeeld en representeren jou, je leven en wellicht jouw bedrijf. Een goed idee dus om je haar en make up door professionals te laten doen. Laten wij nu net die professionals zijn.

Privé aangelegenheid

Komt het jou niet uit om naar ons toe te komen of geniet je graag van de luxe om in je eigen comfortabele omgeving geholpen te worden? Dan is het fijn om te weten dat onze stylisten ook bij jou aan huis of eventueel zelfs op kantoor kunnen komen. Voor meerdere personen of voor jou alleen. Haarstyling en make up voor elke gelegenheid.

(Vul onderstaand aanvraag formulier in)

"Op de dag van mijn promotie kwam Rowan 's morgens vroeg naar mij toe om mij te voorzien van een prachtig kapsel en bijbehorende make up. Door mijn zenuwen niet in staat om mijn huis te verlaten voor de ceremonie. Geen extra stress voor mij! Ik voelde mij prachtig en stond daar met zoveel meer zekerheid.  Echt een aanrader!"

 

Linda C.

Fotoshoot 

Binnenkort een professionele fotoshoot voor jezelf of je bedrijf? Dan is het een goed idee hier een haar en make up artist op locatie bij te boeken. Onze stylisten zijn zeer ervaren op de set en voorzien je modellen of jouzelf van een passende make up en haarstyle waardoor je het beste uit de foto's haalt. 

(Vul onderstaand aanvraag formulier in)

"Voor de lancering van ons nieuwe bedrijf lieten mijn compagnion en ik ons fotograferen voor mooie profielfoto's voor op de website en linkedin. De dames van The Glam bar voorzagen ons van een mooie look die zowel zakelijk als glamoureus was. De foto's zijn precies zo geworden als we wilden."

Nicollete Lohman -   New space rentals

Hotel service

Verblijf je in een hotel in Rotterdam dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om in de comfort van  jouw hotelkamer gestyled te worden.

Wil je binnen de komende 12 uur gebruik maken van onze hotelservice dan graag even bellen naar +31102545424

(Vul onderstaand aanvraag formulier in)

Prijzen op locatie zijn vanaf . €200 excl btw

Aanvraag formulier

Bedankt voor de inzending! Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Formulier
bottom of page