top of page

Behandelingen en prijzen


We need to work with clean hair. So either you do it or we do it!
Wassen (incl. hoofdmassage)             €17,50


Signature Blowout 
Kort tot half lang haar                          v.a. €30
Lang en/of dik haar                              v.a. €40
Extra lang haar                                      v.a. €50

Opsteken
Updo                                                     v.a. €65
Updo met vulling                                 v.a. €75
Halve updo half lang haar                   v.a. €55
Halve updo lang haar                           v.a. €65

Hollywoodwaves/beachwaves
Kort tot half lang haar                          v.a. €55
Lang en/of dik haar                              v.a. €65
Extra lang haar                                      v.a. €75

Alle haarstylen t/m 12 jaar                   €30     


Make up 

Soft make up                                                    
Dit is de meest natuurlijke en lichte make up variant in onze salon. Deze make up adviseren wij vooral aan dames die dagelijks nauwelijks tot geen make up dragen. De focus ligt hierbij vooral op een mooie egale huid met een zachte oogopslag. 
€55,-

Signature make up                                 
Dit is onze meest gekozen make up. Geschikt voor dames die dagelijks al make up gewend zijn en zich laten opmaken voor een bijzondere of meer feestelijke gelegenheid. Focus ligt hierbij op mooie sprekende ogen, perfecte wenkbrauwen met een stralende en ietwat gebronsde huid. 
€65,-

Glamour make up (incl valse wimpers)                                 
Make up vloggers, Kim Kardashians en veel Arabische dames zijn al fan van deze look. Basis opgebouwd uit meerdere laagjes, contouring, baking, lashes en highlights all the way. Niet geschikt voor make up groentjes. Maar als jij al wat gewend bent en echt wilt shinen dan is dit jouw look. Deze look is een echte blikkenvanger en moet je je voorbereiden op vele complimenten!
€85,- 

Bridal hair/ make up
Ga jij trouwen maar heb je geen behoefte aan een muah bij jou op locatie? Dan kun jij ook gewoon bij ons in de salon je haar en make up laten doen.  We nemen bij deze behandeling extra de tijd om tot jouw gewenste resultaat te komen. 
Haar vanaf €110
Make up vanaf €110

Fotoshoot make up (incl valse wimpers)
Make up voor een fotoshoot vergt weer een heel ander soort expertise. Door het gebruik van een flitser, studioverlichting en dergelijken is het belangrijk dat er extra aandacht besteed wordt aan de finetuning van de huid. Ook verdwijnt er een hoop make up op camera waardoor er meer aangebracht moet worden dan je zelf waarschijnlijk gewend bent. Een mooi eindresultaat hangt enorm samen met een professionele make up. 
€85,- 

Valse wimpers los 
€12,-


Arrangementen

Bubbels en blowouts arrangement vanaf 2 pers.
-Haarstyling naar keuze
-Make up naar keuze
-Lekkere bites
-Glaasje bubbels
€90,- p.p.
Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken

Glam bar op locatie
1 Of meerdere stylisten bij jou op locatie. Hoe fijn is dat?! Voor jou alleen of ook voor je gezelschap. Voor iedere aangelegenheid waarvoor jij liever de deur niet uitgaat komen wij op de door jouw aangewezen locatie voor zowel haarstyling als make up. 
-Min. 2 uur
-€90,- p.s.p.u 
-ex reiskostenWorkshops

Private lesson basis make up 
Ben jij jouw dagelijkse make up routine zat of wil je er graag een leren? Dan is dit een goede optie voor jou. Leer van Rowan de kneepjes van een mooie dag make up afgestemd op jouw eigen persoonlijke wensen. Duur: +- 2 uur
€130 p.p.

Golden trio 
Tijdens deze workshop van +- 3 uur leren we je drie verschillende haar looks te creëren op jezelf; een festival look, een updo en een date look.
€150,- pp

Damn that's glam 
Smokey eyes, contouren, eyeliner en bold lips. Deze workshop beval alle ingrediënten voor een look die vraagt om een avondje flink te gaan shinen! +- 2,5 uur. 
150 pp.

One on one lesson Signature blowout
Ben jij ook zo'n liefhebber van mooi gefohned haar? In haar 15 jaar ervaring als hairstylist, gespecialiseerd blowdry stylist heeft Rowan fohnen naar een hoger niveau getilt. Tijdens deze een op een les leer jij op jouw model hoe je deze prachtige signature blowout toepast. Enige ervaring met fohnen is een must voor deze les.
€350

Ben jij een salon eigenaar en wil je je personeel een blowdry training laten bijwonen in je eigen salon? Neem dan contact op voor meer informatie.  

bottom of page