Behandelingen en prijzen

Hel

Helaas hebben wij op onze tijdelijke locatie geen wasunit. Wij vragen je dan ook met gewassen haar te komen bij alle haarbehandelingen. 

Haarstyling 

Signature Blowout
Kort tot half lang haar                          €30
Lang en/of dik haar                              €40

Hollywoodwaves/beachwaves
Kort tot half lang haar                          €45
Lang en/of dik haar                              €55

Extra's
Extensions/wave/clipinns                  +€10 
Extra krullen                                          €15     

Opsteken
Updo                                                     €65
Updo met vulling                                 €75

Dames knippen
Haircut met een signature blowout    €65Make up 

Soft make up                                                    
Dit is de meest natuurlijke en lichte make up variant in onze salon. Deze make up adviseren wij vooral aan dames die dagelijks nauwelijks tot geen make up dragen. De focus ligt hierbij vooral op een mooie egale huid met een zachte oogopslag. 
€45,-

Signature make up                                 
Dit is onze meest gekozen make up. Geschikt voor dames die dagelijks al make up gewend zijn en zich laten opmaken voor een bijzondere of meer feestelijke gelegenheid. Focus ligt hierbij op mooie sprekende ogen, perfecte wenkbrauwen met een stralende en ietwat gebronsde huid. 
€55,-

Glamour make up (incl valse wimpers)                                 
Make up vloggers, Kim Kardashians en veel Arabische dames zijn al fan van deze look. Basis opgebouwd uit meerdere laagjes, contouring, baking, lashes en highlights all the way. Niet geschikt voor make up groentjes. Maar als jij al wat gewend bent en echt wilt shinen dan is dit jouw look. Deze look is een echte blikkenvanger en moet je je voorbereiden op vele complimenten!
€75,- 

Fotoshoot make up (incl valse wimpers)
Make up voor fotoshoot vergt weer een heel ander soort expertise. Door het gebruik van een flitser, studioverlichting en dergelijken is het belangrijk dat er extra aandacht besteed wordt aan de finetuning van de huid. Ook verdwijnt er een hoop make up op camera waardoor er meer aangebracht moet worden dan je zelf waarschijnlijk gewend bent. Een mooi eindresultaat hangt enorm samen met een professionele make up. 
€75,- 

Valse wimpers los 
€12,-Arrangementen

Bubbels en blowouts arrangement (tijdelijk niet te boeken)
-Haarstyling naar keuze
-Make up naar keuze
-Gezonde en lekkere bites
-Glaasje bubbels
€80,- p.p.

One on one lesson
Eén op één make up les Ook te boeken voor 2 personen
Ben jij jouw dagelijkse make up routine zat of wil je er graag een leren? Dan is dit een goede optie voor jou. Leer van Rowan de kneepjes van een mooie dag make up afgestemd op jouw eigen persoonlijke wensen. Duur: +- 2 uur
€70 per uur 

Golden trio  max 2 pers.
Tijdens deze workshop van +- 3 uur leren we je drie verschillende haar looks te creëren op jezelf; een festival look, een updo en een date look.
€70,- per uur 

Damn that's glam  max 2 pers.
Smokey eyes, contouren, eyeliner en bold lips. Deze workshop beval alle ingrediënten voor een look die vraagt om een avondje flink te gaan shinen! +- 2,5 uur. 
€70,- per uur 

On a daily roll  max 2 pers.
  Benieuwd wat de key ingrediënten zijn voor een mooie dagelijkse make up? Wij leren je precies welke producten je nodig hebt voor een mooie alle daagse look zonder dat je daar je wekker een uur eerder voor hoeft te zetten. Stralend de week kom jij voortaan door. +- 2,5 uur. 
€70,- per uur 


Basic gellak manicure
€35
Incl verwijderen oude gellak
€45